VENDÉG VISSZAJELZÉSEK 2018-05-29T12:31:50+00:00

F. Judit

Mivel véletlenek nem léteznek, NEM véletlenül ültem be az első konzultációra augusztus elején. Már akkor, másfél óra múlva tudtam, hogy megveszem a 10 alkalmas bérletet Hozzá, mert megérkeztem, pontosan oda ahová szerettem volna, és kellett, hogy érkezzek. Beában egy emberséges, valóban szeretetteljes hozzáállást, őszinte kedvességet és pozitív kisugárzást tapasztaltam amióta megismertem és terápiákon részt vettem. Komplex „probléma csomaggal” érkeztem hozzá, amelyet nem külön-külön, hanem egészében kezdett rajtam-bennem gyógyítani, ami nagyon szimpatikus volt nekem. Hétről hétre éreztem a pozitív változásokat, sőt, minden alkalmat izgatottan vártam, amikor mehettem a kezelésekre. Mindent megteremtett abban az egy órában, amire vágytam és szükségem volt. Csodálatos gyógyítót, terapeutát találtam, aki nem csak magas fokú szakmaiságával, hanem minden tiszteletet megérdemlő személyiségével is példa értékű ember! Ezúton is szeretnék köszönetet mondani azért, amit Tőled kaptam illetve tanultam. Szeretném megköszönni segítséged, tanácsaidat és azt a békét, amit a szívedből adtál nekem.

Tünde

Idős nő vagyok,70 éves. Már hol itt, hol ott fáj. A hangulatom is eléggé változó. A lányom mindent elkövet,hogy jól érezzem magam. Így jött az ötlet, hogy jelentkezzem talpmasszázsra. Beíratott Beához. Az első kezelés alkalmával arra a kérdésre,hogy milyen elvárással jöttem, őszintén elmondtam, hogy hangulat és általános közérzet javulást várok. Amikor a harmadik alkalommal mentem könnyebbnek éreztem a járást és az aluljáró lépcsőin egyszerűen és természetesen lépcsőztem lefelé. Ez meglepő volt számomra, mert már hosszú idő óta csak úgy tudtam le és fel közlekedni a lépcsőn, ha előbb leléptem a bal- majd utána a jobb lábammal ugyanarra a lépcsőfokra. Most sikerült normálisan közlekedni. Igaz éreztem még enyhe fájdalmat a térdemben,de fokozatosan majdnem teljesen megszűnt. Most inkább arra kell koncentrálnom, hogy a berögzött rossz járást korrigáljam. Köszönet Bea fizikai és lelki gyógyításának,mert a masszázs alatti lélektől-lélekig szóló beszélgetések sem hanyagolhatók el.

P. Viki

Kedves Bea! Szavakkal el sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok Neked a sok önzetlen segítségért, amit kaptam Tőled, pedig még le sem telt a 10 alkalmas bérletem! Bevallom őszintén, mikor először találkoztunk, meglepett a közvetlenséged, de nagyon örülök neki, mert így sokkal könnyebb volt a problémáimról beszélni. Rengeteg segítséget kaptam, hogy merre induljak a rejtélyes tüneteimmel kapcsolatban, és úgy tűnik, a helyes útra tereltél. Ha egyszer meggyógyulok, azt nagy részben Neked köszönhetem! Nagyszerűen végzed a munkádat!
Call Now ButtonHívj bátran